Referencer


Løntoft Plastikkirurg


Løntoft Plastikkirurg er en yderst kompetent plastikkirurg der har adresse i hjertet i Odense. Med adskillige års erfaring og en utroligt etisk og ærlig tilgang til faget.

Erik Løntoft er kendt for at foretaget næsten alle sine behandlinger under lokal bedøvelse. Der er mange der godt kan lide at være tilstede under operationen - og ikke 'forsvinde helt' i en narkose.

Erik tilbyder kun indgreb som han er rigtigt skarp i - men hans øvre og nedre øjenlågsoperationer kommer folk langvejs fra, for at nyde godt af.

Løntoft Plastikkirurg Besøg LøntoftPlastikkirurg's hjemmeside her

Algedræberen


Peter fra Algedræberen har en virkeligt proaktiv og fremadrettet indstilling til hans forretningsliv. Han er ikke bange for at gribe knoglen og sætte gang i nogle ting! Da han eksempelvis overtog firmaet fra den tidligere ejer, var der mere end 150 kunder der havde betalt for behandling, uden at have fået det. Selvom at Peter ikke tjente på behandlingen af disse 150 kunder, valgte han stadig at behandle deres tage, af to årsager:

  • 1) De havde betalt for en ydelse de ikke havde fået. Det ville han rette op på, selvom at fejlen ikke var hans.
  • 2) Han ville køre firmaet videre og håbede på at kunne beholde de tidligere kunder.

Der er kun 2 af de 150 der ikke længere handler hos Algedræberen.

Det var en sand fornøjelse af bygge denne hjemmeside med Peter!

Algedræberen Besøg Algedræberen's hjemmeside her

Finn Odderskov


Ja, - efternavnet afslører godt nok denne her. Det er min kære jazz-jammene onkel, der ønskede at jeg lavede ham en hjemmeside. Han gav mig 100% frie tøjler og sagde at han godt kunne tænke sig at have et sted, hvor han kunne lægge informationer op, om det forskellige band-konstellationer, som han var i. Han er mega-dygtig og et fantastisk menneske. Så hvis du godt kunne tænke dig nogle kvalitets-toner til et kommende arrangement, så giv Finn Odderskov et kald.

Finn Odderskov Besøg Finn Odderskov's hjemmeside her

Lyø Beach Camp


Lyø Beach Camp er et firma der stiftet af beachvolley-legenderne Brødrende Lyø (Peter og Thomas). De har siden '98 arrangeret en årlig camp, hvor man kan tage ned og få en aktiv ferie i varmen. Jeg har selv været afsted med dem et par gange - og det er sand kvalitet, uanset om man vil ned og møde nogle mennesker, eller om man har en familie som man vil dele en oplevelse med.

Lyø Beach Camp Besøg Lyø Beach Camp's hjemmeside her

OBVK - Odense Beachvolley Club


OBVK er en dynamisk og aktiv klub i Odense, hvor man kan spille en masse beachvolley. Bestyrelsen er en masse unge folk, der har et par kloge og mere erfarende sjæle i ryggen - så der sker hele tiden i den klub. Man kan tage fat i dem, hvis man gerne vil lære at spille beachvolley - men også hvis man har et firma-arrangement eller noget i den dur.

OBVK Besøg Odense Beachvolleyklub's hjemmeside her

Sylvest Varebiler - Sylvest Vans


Sylvest Varebiler er en familie-startet virksomhed der sælger varebiler (primært til erhverv). Det er drevet af Anders og Jesper Sylvest, hvor Anders (sønnen) er en af de gladeste sjæle jeg længe er stødt på. Uanset om jeg fanger ham mandag morgen klokken 9 eller fredag eftermiddag klokken 16, så har han et humør der smitter gennem telefonen. Jesper (faderen) har arbejdet med biler i adskillige år - og man behøver ikke veksle mange sætninger med ham, før man kan fornemme, at han har styr på sit kram. Jesper er kompetence-grundlaget for forretningen, som han løbende formidler til Anders.

Derudover skal det siges, at de havde et klart billede af, hvad det var på jagt efter - og det er altid fedt at arbejde med nogen brænder for det produkt du skaber til dem.

Denne side er også blevet udviklet i et samarbejde med Berit Vandsø fra Idebureauet (http://www.idebureauet.dk/).

Sylvest Varebiler Besøg Sylvest Varebiler's hjemmeside her