Om

Okay… Så jeg antager at det her er stedet, hvor jeg beskriver hvor fantastisk og dygtig jeg er – og hvorfor at du burde vælge mig, som din webudvikler.

Jeg har altid haft problemer med at udfylde disse ‘profil’-områder. Nogle kæmper med, at de ikke ved hvad de skal skrive. Jeg har ikke det problem. Jeg har problemet, at jeg kan forestille mig flere forskellige versioner, – og jeg ikke ved hvilken én der er mest passende. Såsom:

  • Den arrogante version: ‘Du er heldig hvis du får lov til at arbejde sammen med mig’.
  • Den korte version: ‘Du kan læse 4 linier om mig på min hjemmeside, i en kæmpestor font; jeg er et mysterie!’… Dette er bedre kendt som ‘Den lette udvej’.
  • Sælgerens version: ‘Uanset hvad du har brug for… Så kan jeg klare det og jeg har højest tænkeligt allerede lavet 10 af dem i forvejen’.
  • Den kunstneriske version: Nærmest ingen tekst, bare dynamiske elementer der imponerer sokkerne af dig! Såsom denne side. Desværre har jeg ikke lige en måned som jeg har brug for at slå ihjel.

Så… Efter disse overvejelser har jeg valgt ‘Den ærlige version‘.

Hvem er jeg?

Mit navn er Zeth Odderskov, jeg er født i ’89 – og jeg anser mig selv for at være en forholdsvis normal fyr. Her er et par fakta om mig:

  • Jeg kan godt lide at tackle livet med lidenskab og entusiasme.
  • Jeg elsker citater og ting der lyder kloge.
  • Jeg har tidligere udøvet en del sport (beachvolley og tennis), men gør det ikke længere.
  • Jeg kan godt lide når folk kan lide mig. Og jeg tror at jeg kan lide det mere end folk normalt kan.
  • Jeg synes at personlig udvikling er spændende. Og nogen gange overvejer jeg, hvorfor at jeg ikke er bedre til ‘ting’ (generelt), set i lyset af hvor meget tid og hvor mange kræfter jeg investerer i dette område af mit liv.

Ja… Denne side er et forsøg på at være den kyniske sandhed om mig og hvordan jeg anser mig selv (skrevet april, 2018).

Jeg har ikke nogen bil, ikke noget hus, ikke nogen hund, ikke nogen kæreste og jeg har heller ikke nogen stor opsparing.

Det jeg til gengæld har er en række færdigheder og evner, som jeg gør mit ypperste for at forbedre og udvikle. Og forhåbentligt kan de være brugbare for dig på et tidspunkt. 🙂

Jeg kan også godt lide at rejse, selvom at det er lang tid siden at jeg har gjort det (som i ‘rejse-rejse’, med rygsæk og sådan noget jazz).

Kontaktinformationer

… Se nederst på enhver side. 🙂